VIDEO David Vandyck uit Zedelgem brengt duet uit met levende legende Corry Konings

Redactie KW

De zanger leerde de Nederlandse zangeres kennen tijdens opnames voor Ment TV.


Corry Konings viert dit jaar haar 45-jarige carrière met een nieuw album ‘Hart en ziel – deel 2’ én een nieuwe single met David Vandyck uit Zedelgem. David en Corry brengen samen ‘Waar Je Ook Gaat’. De Nederlandse tekst is van Peter Van Noort.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

“Corry en ik leerden elkaar enkele jaren geleden kennen, maar onze vriendschapband is ontstaan, toen ik haar mocht interviewen voor m’n talkshow ‘Levende Legende’ die in het najaar te zien zal zijn bij Ment TV”, vertelt David Vandyck. “Tot mijn grote verbazing vroeg Corry of ik zin had om een duet met haar op te nemen in het kader van haar 45-jarige carrière en haar nieuwe album. Daar moest ik natuurlijk niet lang over nadenken. Het is een bijzondere eer om met deze ‘Koningin van het Hollandse lied’ een duet te mogen zingen. Wat een prachtige carrière heeft deze dame om op terug te kijken: honderdduizenden verkochte platen, gouden awards, Edisons en ga zo maar door. Probleemloos vulde ze op haar eentje de Ahoy in Nederland. Daar kan je alleen maar het grootste respect voor hebben. Ik ben echt in de wolken en heel tevreden over ons nummer.”

>> ‘Waar Je Ook Gaat’ is te koop sedert 26 september in de winkel en via iTunes in België

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.