Veel belangstelling voor huwelijk van een van de Romeo’s in Izegem

© Frank Meurisse
Redactie KW

Klokslag om 10.30 uur werd de Korenmarkt in Izegem quasi volledig ingepalmd door limousines.

Ze brachten Gunter De Batselier – alias Gunther Levi – en Charlotte Nollet en hun gevolg naar het stadhuis. Even later werd het huwelijk tussen de twee voltrokken door burgemeester Bert Maertens. Zie daarvoor ook onze fotospecial.

Het koppel woont in Hulshout, maar Charlotte is afkomstig van Izegem. Het paar is al een aantal jaar samen en telt twee kinderen Otis en Bo. Heel wat mensen verdrongen zich voor de ingang van het stadhuis en ook de trouwzaal, die open bleef tijdens het huwelijk, liep nokvol. Iedereen wou een glimp opvangen van het koppel. Ook Chris Van Tongelen en Davy Gilles die samen met De Batselier de Romeo’s vormen waren aanwezig en poseerden gewillig voor de fans.

Veel belangstelling voor huwelijk van een van de Romeo's in Izegem
© Frank Meurisse

Het was burgemeester Bert Maertens die het huwelijk voltrok met aan zijn zijde ambtenaar Christine Leenknecht van de dienst burgerlijke stand. “Het was geleden van het huwelijk van Ulla Werbrouck destijds dat hier nog zo’n grote mediabelangstelling was voor een huwelijk“, zei ze. “Ook in het jaar 2000 was dat iets speciaals, toen trouwde in de millenniumovergang een koppel om middernacht. Maar alle huwelijken blijven gelijk voor mij.”

Veel belangstelling voor huwelijk van een van de Romeo's in Izegem
© Frank Meurisse

Ook Bert Maertens ging snel door de trouwprocedure met hier en daar een kwinkslag. “Gelukkig voor de mensen ben ik tweetalig: ik spreek perfect Nederlands en West-Vlaams. Zo zullen de mensen uit de provincie Antwerpen zeker begrijpen”, aldus de burgemeester. Na de obligate kus en het plaatsen van de nodige handtekeningen dook het gezelschap snel terug de limo’s in om elders het feest verder te zetten.

(MI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten