https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Vanessa te zien in ‘Uit de kleren’: “Ik weet snel wat ik wil en wat niet”

Vanessa houdt naar eigen zeggen wel van een avontuurlijke uitdaging. (Foto VTM 2)
Vanessa houdt naar eigen zeggen wel van een avontuurlijke uitdaging. (Foto VTM 2)
Bert Vanden Berghe

In de vierde aflevering van ‘Uit De Kleren’, volgende dinsdag op VTM 2, wagen enkele West-Vlamingen zich aan het datingexperiment. Eén van hen is make-upartieste Vanessa Persoons uit Brugge.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat gebeurt er als twee singles elkaar voor het eerst ontmoeten en hen meteen wordt gevraagd om elkaar uit te kleden? Dat is de insteek van het VTM 2-programma Uit De Kleren . In de derde aflevering maken we kennis met Vanessa Persoons (32) uit Brugge. In het dagelijkse leven werkt ze als make-upartieste voor Mac Cosmetics en in bijberoep runt ze thatoutfit.be, een online kledingwinkel voor vrouwen. Ze omschrijft zichzelf als creatief en avontuurlijk, dus het mag geen verrassing zijn dat ze deelneemt aan dit programma.

“Ik ben nogal open minded op dat vlak”, aldus Vanessa. “Je moet ook wat lef hebben om tijdens een date uit de kleren te gaan. Ik vond het heel spannend. Ik geloof in de liefde, en in een zekere fysieke aantrekkingskracht. Maar ik kijk vooral naar het innerlijke. Ik weet op dat vlak ook snel wat ik wil en niet wil. Het belangrijkste is dat je altijd jezelf kan zijn, met of zonder kleren aan. Bovendien is daten in deze tijden niet zo simpel.”

Gezond lichaam

Vanessa ziet er goed uit en straalt dat ook uit. “Ik probeer elke dag gezond te eten, aan yoga te doen en te mediteren. Een gezond lichaam komt niet vanzelf. Ik ga vaak wandelen. Eerlijk: ik heb wat extra mijn best gedaan, omdat ik straks voor heel Vlaanderen in ondergoed te zien zal zijn, maar ik doe dat doorgaans vooral voor mezelf. Het is belangrijk dat je jezelf mooi vindt als je in een spiegel kijkt. Want als je jezelf mooi vindt, dan straal je dat ook uit.”

Vanessa Persoons uit Brugge gaf zich bloot. (Foto VTM 2)
Vanessa Persoons uit Brugge gaf zich bloot. (Foto VTM 2)

“Mannen zijn vaak wat geïntimideerd. Ik weet ook dat ik nogal, euh, vurig kan zijn. (lacht) Mijn type? Iemand die minimum 1,80 meter is en een eerder zuiders type, met een stoppelbaardje. Ik heb het wel voor die types, misschien omdat ik ook buitenlandse roots heb. Mijn moeder is van Bosnië afkomstig. Ik ben geboren in Duitsland en ben op mijn vijfde naar Oostende verhuisd, maar nu voel ik me goed in Brugge. Het leuke aan werken in het centrum van Brugge is dat je ook veel zuiderse types, zoals Italianen, ziet passeren.” (knipoogt)

Het is overigens niet de eerste keer dat Vanessa op tv te zien is. “Ik heb ooit eens meegedaan aan het programma Chef in je oor , waarbij Wout Bru mij rechtstreeks kooktips gaf. En ik deed ook al een keertje mee aan Smakelijk Daten op Vitaya. Mijn date zei toen dat ik nooit meer hoefde te werken, maar ik ben geen golddigger , ik werk liever zelf.”

In de afleveringen zijn er nog enkele andere West-Vlamingen te zien: Amy (22) uit Brugge, Arno (26) uit Varsenare en Dimitri (31) uit Ieper. ‘Uit De Kleren’, dinsdag 16 februari om 22u op VTM2.

Bekijk hier alvast de trailer:

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten