Vader en dochter De Bolster in ‘Het zal je hond maar zijn’

© Benny Proot
Redactie KW

Elke woensdagavond worden op VTM wanhopige baasjes geholpen bij het (her)opvoeden van hun hond. ‘Het zal je hond maar zijn’ was een idee van Geert De Bolster uit Sint-Kruis, die net zoals zijn dochter Lindsey ook te zien is in het programma.

Met vier zijn ze, de hondengedragstrainers die in ‘Het zal je hond maar zijn’ op VTM. “Wij zijn gedragstrainers”, verbetert Geert : “Wij werken veel meer met mensen dan met honden. Wij coachen de baasjes, niet de beestjes.” Geert De Bolster is de bedenker van ‘Het zal je hond maar zijn’. De 47-jarige Bruggeling was vroeger al op VTM te zien, in onder meer ‘Superhond’ en ‘Vinger aan de poot’.

Ook zijn 27-jarige dochter Lindsey maakt haar wekelijks opwachting in ‘Het zal je hond maar zijn’. Het is haar eerste keer met honden op televisie, maar de camera’s zijn haar niet helemaal vreemd : “Ik heb nog meegedaan aan ‘Idool’ en ‘X-Factor’ en ik ben elke keer zelfs redelijk ver geraakt.”

Haar mama vindt het super dat Lindsey in de voetsporen van haar vader is getreden en ook gedragstrainer is geworden. “Maar ze heeft ons wel al vriendelijk gevraagd om het aan tafel niet de hele tijd over honden te hebben”, lacht Lindsey.

(MiCo)

Meer in Krant van West-Vlaanderen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.