Urbanus komt met nieuwe theatertour naar West-Vlaanderen

Redactie KW

Na drie jaren toeren met een luidruchtig rockbandje langs de zomerfestivals, heeft Urbanus weer zin in het knusse van de theaters en heeft hiervoor een nieuwe show in elkaar geknutseld.

Absurde verhalen, grove leugens en gênante situaties zullen afgewisseld worden met een broos of kinderlijk naïef liedje. De zaal in duiken en over rugleuningen van de stoelen lopen, dat zit er niet meteen meer in. Daarom is het bij deze show wel toegelaten dat het publiek op het podium wordt gegooid. Aldus Urbanus zelf!

Urbanus verscheen 11 jaar niet op het podium met een nieuwe show maar deed ineens in 2012 vier glorieuze “best of” shows in het sportpaleis van Antwerpen. Niemand is vergeten dat daar toen meer dan 53.000 bezoekers op af kwamen. Het vervolg was een “best of” tour langs de Vlaamse en Nederlandse theaters. Nu is Urbanus toe aan een volledig nieuwe zaalshow. Hij heeft daarom 12 nieuwe liedjes gemaakt waarvan in september 2017 een CD zal worden uitgebracht. Deze nieuwe CD zal mede basis zijn voor een gloednieuwe theatershow.

West-Vlaanderen werd niet vergeten en dit zijn de datums en plaatsen:

28.10.17 Knokke-Heist, Casino

15.12.17 Ieper, CC Het Perron

04.01.18 Kortrijk, Stadsschouwburg

28.02.18 Bredene, Staf Versluyscentrum

07.03.18 Brugge, Concertgebouw

12.05.18 Izegem, CC De Leest

(Red)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.