Trisha haalt uit naar Ignace Crombé

Trisha in een innig moment. © Facebook
Matthias Feyen
Matthias Feyen Redactie KW

Trisha, de ex van Ignace Crombé, bracht maandag haar nieuwe single uit, maar daar kan Ignace niet mee lachen.

De ex van Patricia ‘Trisha’ Govaerts, Ignace Crombé, neemt nog steeds haar management voor zijn rekening. ‘Kissy Kissy’, de nieuwe single van Trisha, verscheen op maandag 13 juli. Toen Ignace het hoesje zag, zag hij meteen ook een fout die hem kwaad maakte. Zijn ex had nergens zijn gegevens vermeld. Volgens hem mag de single dan ook niet verkocht worden.

De zangeres liet duizenden kaartjes drukken om promo te maken voor haar nieuwe single. Ook daar ontbrak de verwijzing naar haar manager. “Nog 8,5 maanden en mijn eerste eigen nieuwe single ‘Kissy Kissy’ en de spiksplinternieuwe postkaarten mogen dan pas verkocht/verdeeld worden omdat zijn gegevens er niet op staan”, klinkt het bij la Trisha op haar Facebookpagina.

Deze status liegt er niet om.
Deze status liegt er niet om.© Facebook

‘Fantastische’ samenwerking

“Dank je wel Organisatie en Theaterbureau Animo voor onze ‘fantastische’ samenwerking! Wat kijk ik uit naar 31 maart 2016!”, staat er nog te lezen. De blondine verwijst niet voor niets naar volgend jaar, want dan pas kan ze het contract met Ignace Crombé officieel verbreken. Begin deze maand postte Trisha overigens deze zwoele foto op haar fanpagina op Facebook. Of de hittegolf van toen er voor iets tussen zat is niet geweten.

(MF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.