Tom Accordeon mag straks schitteren in ‘Iedereen Beroemd’

Redactie KW

Tom ‘Accordeon’ Weedaeghe uit Zwevegem maakt donderdagavond 31 maart zijn opwachting in ‘Iedereen Beroemd’ op Eén.

Onlangs was er een cameraploeg van Iedereen Beroemd te gast bij Tom Weedaeghe, beter bekend als Tom Accordeon. “Enkele maanden terug kreeg ik een telefoontje van de VRT: of ik wilde meewerken aan een reportage voor het programma. Uiteraard zag ik dat zitten en op zaterdag 12 maart kwamen ze langs voor de opnames”, vertelt Tom enthousiast. “Mijn discotheekproject Acivve slaat goed aan, en men wilde dat in beeld brengen. Ze volgden mij dan ook van bij mij thuis tot het optreden in discotheek ‘Verso’ in Ingelmunster.”

Goedgevulde agenda

Het project Acivve, waarbij Tom populaire discotheekmuziek op zijn accordeon speelt, blijkt aan te slaan. “Ik mocht al voor grote zalen optreden. Ik denk dan aan de Brosparty in Kruishoutem en de voetbalmatch Moeskroen-Charleroi, waar enkele duizenden mensen aanwezig waren.”

Maar ook als Tom Accordeon blijft hij scoren. “Mijn agenda is in ieder geval goed gevuld. Onlangs mocht ik nog tijdens een optreden Jean-Marie Pfaff ontmoeten.” Enige tijd terug klonken de accordeonklanken van Tom nog in Brussel en binnenkort staan enkele optredens in Limburg gepland. De passage van Tom Accordeon in Iedereen Beroemd is gepland voor donderdag 31 maart.

(GVZ – Foto GVZ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.