Theaterkliek Vliegend Hert start met improvisatietheater in Wingene

Regisseur Caroline Lambrecht en voorzitster Caroline Flokman. © foto Nele
Redactie KW

Theaterkliek Vliegend Hert staat niet enkel en alleen op de planken. De zotte bende organiseert een lessenreeks rond improvisatie. De eerste les vindt plaats op zondag 4 oktober in de aangepaste en sfeervolle schuur.

“Onze improvisatiecursussen zijn een boost voor je zelfvertrouwen”, vertelt regisseur Caroline Lambrecht. “Je stapt uit je hoofd, leert fouten maken en zegt daarop een ‘ja en nu’? Onze improvisatie experts trekken je uit je comfort zone. Er wordt gewerkt met twee niveaus. In niveau 1 leer men de basis van improvisatie. Dat gebracht op een speelse manier onder leiding van een ervaren lesgever. In niveau 2 gaat men dieper in op alle basistechnieken van improvisatietheater. Er komt meer persoonlijke feedback en er wordt bijgestuurd waar nodig. Zo leert de deelnemer een breed arsenaal aan personages en scènes neer te zetten. Deze lessen zijn enkel voor spelers die niveau 1 gevolgd hebben of die al enige ervaring hebben.”

Praktisch

De lessenreeks bestaat uit tien lessen en dit per niveau. De laatste les is een toonmoment waar de speler vrienden en familie kan uitnodigen. Niveau 1 start op zondag 4 oktober en eindigt op zondag 6 december en dit telkens van 10 uur tot 12 uur in de theaterschuur langs de Herveldstraat 3 in Wingene. Niveau 2 start op 10 januari en eindigt op 14 maart. De kostprijs bedraagt 125 euro, studenten of werkzoekenden betalen 95 euro. (NS)

Info of inschrijven via info@theaterkliekvliegendhert.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.