Wagenspel toneelgilde Onder Ons door slecht weer op andere locatie

© LV
Redactie KW

Omwille van het slecht weer gaat het wagenspel van de koninklijke toneelgilde Onder Ons Geluwe (TOOG) zaterdag niet door in het Gemeentepark. Ze verhuizen verderop naar de gewezen jongensschool in de Beselarestraat. Ook de Vriendenkring van Flössenburg afdeling Geluwe verhuist mee naar daar.

Het wagenspel ‘Het aanzoek’ gaat door om 15, 16, 17 en 18 uur. Coronaproof in bubbels en maximum 60 personen. De toegang is gratis maar reserveren is wel verplicht. Reserveren is verplicht via de website www.ktoog.be.

De Vriendenkring van Flössenburg afdeling Geluwe is van 15 tot 23 uur van de partij. Er is vanaf 18.30 uur tot 22.30 uur een optreden van Karel Waignein uit de Ieperstraat, samen met Kerewin en Djalt. Ze brengen blues, zigeuner- en Jiddische muziek. Heel rustig en gemoedelijk. Dat optreden duurt anderhalf uur.

De Vriendenkring van Flossenbürg serveert het huisbier Broere Marcel, maar ook hun gekende kaas en gerookte worsten. Er is ook een knabbelbox verkrijgbaar met daarin een kwart kaasbol, twee gerookte worsten, chips, kaasstukjes, knabbelnootjes, boterhammen en botertjes.

(EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier