Meulebeekse Marialoops Volkstoneel brengt dolle komedie ‘Slip-gevaar’

De cast. © Luc Bouckhuyt
Redactie KW

Het Marialoops Volkstoneel brengt in zijn 36ste toneeljaar vanaf 6 november de dolle komedie Slip-gevaar van Johan Deckers in een regie van Michel Rogissart.

Het stuk brengt het verhaal van de fabrikant van dameslingerie Jan Stoffels (Tino Blancke) die de wanhoop nabij is als zijn vrouw Martine (Evelyne Wielfaert) hem verlaat. Tot overmaat van ramp staat zijn bedrijf op de rand van het bankroet. Zijn beste vriend Paul Verhoeven (Marino Gelaude) weet raad, maar daardoor zit Jan in een mum van tijd opgescheept met een tante, een andere echtgenoot, een zoon en een schoonbroer. Wanneer zijn wettelijke echtgenote de breuk wil herstellen, gaan de poppetjes pas echt aan het dansen.

Spelen ook mee: Chris Taillieu (in de huid van Robert, hoofdinspecteur van de belastingen), Hanne Lammertijn (rijke suikertante van Jan), Sofie Prat (verloofde van Marino) en Benny Geldhof (vrijgezel en boekhouder bij Jan).

Slip-gevaar wordt gebracht in OC Vondel op zaterdag 6 november om 20 uur, zondag 7 november om 15 uur, vrijdag 12 november om 20 uur, zaterdag 13 november om 20 uur en op zondag 14 november om 15 uur. (LB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.