Koninklijk Toneelgezelschap Knokke-Heist verplaatst ‘Drinkt God Duvel’ naar maart 2022

© DM
Dirk Meulders
Dirk Meulders Medewerker KW

Het bestuur van het Koninklijk Toneelgezelschap Knokke-Heist nam de moeilijke beslissing om de productie ‘Drink God Duvel’, in regie van Dirk Deckers van december 2021 te annuleren en te verplaatsen naar 24, 25 en 26 maart 2022. Het op die data geplande stuk ‘In de miroir’ in regie van Bart Cardoen wordt naar latere datum verplaatst.

Vooral het feit dat de groep niet meer kan repeteren wegens de recente coronamaatregelen gaf de doorslag. Het KTKH wil een productie aan het trouwe publiek brengen die er helemaal staat en afgewerkt is. Momenteel kan de hele groep dit niet garanderen wegens de huidige omstandigheden waarvoor het KTKH uiteraard begrip en respect heeft gezien de actuele situatie.

Ook de zaalcapaciteit diende gehalveerd te worden. Kortom, het bleek een stressvolle periode voor de spelers en medewerkers om het decemberstuk af te werken. Spelers hadden veel ‘goesting’ en aan enthousiasme ontbrak het zeker niet.

Terugbetaald

Recent aangekochte kaarten worden door de verkopers volledig terugbetaald. Kaarten die in Scharpoord werden aangekocht, kunnen daar opnieuw worden aangeboden. Wie kaarten via de website http://www.ktkh.be aankocht, wordt terugbetaald.

Het KTKH dankt uitdrukkelijk iedereen die de groep in deze moeilijke tijden voor de culturele sector een warm hart toedraagt en vooral voor de steun.

(DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier