Bart Claeys presenteert 21ste Knusse Avond in Ardooie

© JM
Redactie KW

Na twee coronajaren organiseert Bart Claeys de 21ste editie van zijn Knusse Avond. Telkens verrast hij zijn publiek met een origineel verhaal.

“Dit keer zetten de Gemene Delers en Jozef Onthult de zaal in rep en roer. Ze brengen een kerstcabaret waarin humor en muziek hand in hand gaan. Verwacht je hierbij niet aan een zeemzoeterige voorstelling of een traditioneel kerstconcert. Integendeel, het kerstverhaal wordt met een serieuze hoek af geserveerd. Het verhaal is doorspekt met tal van populaire en bekende liedjes, aangevuld met grappige tekstjes die je doen bulderen van het lachen. Het publiek is gewaarschuwd”, zegt programma maker Bart Claeys.

De Gemene Delers werd opgericht door enkele leerkrachten van de Roeselaarse Broederschool. Met hun vorige producties werden ze steevast bejubeld en deden ze de Spil in Roeselare vollopen. (JM)

16 en 17 december in Cultureel Centrum de Tassche in Ardooie om 20 uur. Kaarten in voorverkoop kosten tien euro en aan de deur betaal je twaalf euro. Voor kaarten in voorverkoop kun je terecht bij Bart Claeys op 0476 30 63 24.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.