Thé Lau, Intergalactic Lovers en The Common Linnets komen naar Roeselare

Marcel Vanthilt heeft een straffe reeks muzikale gasten uitgenodigd voor volgende week.


Hotel M, de zomertalkshow van Marcel Vanthilt, staat momenteel nog tot begin juli op het Stationsplein in Roeselare en dat betekent ook dat er elke avond als er uitzending is een optreden kan meegepikt worden. De toeschouwers konden tot dusver al genieten van Natalia en Hooverphonic, maar ook voor volgende week staat er mooi volk op de agenda.

Thé Lau

Zondagavond 8 juni komt Admiral Freebee spelen en een dagje later is het de beurt aan Thé Lau. De zanger van The Scene is terminaal ziek en speelt binnenkort een groot afscheidsconcert in de Lotto Arena in Antwerpen. Fans kunnen hem dus ook nog eens kort aan het werk zien in Roeselare.

Eurosongtoppers

Op dinsdag 10 juni komen Intergalactic Lovers met de bevallige Lara Chedraoui langs en op 11 juni is dat het minder bekende Mr. Propz. Wie op donderdag 12 juni geen zin heeft om de openingsmatch van het WK te bekijken, is er ook een mooie naam voorzien. Dan komen The Common Linnets spelen, de gelegenheidsband van Ilse Delanghe en Waylon die vorige maand verrassend tweede eindigde op het Eurovisiesongfestival.

(FV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.