Startdatum De Mol is gekend! Bekijk hier de eerste beelden

Marc Denys
Marc Denys Enthousiaste mollenvanger uit Veurne

Geduld is een mooie deugd. Zou deze uitspraak zijn oorsprong in Griekenland hebben? Feit is dat we ons heel binnenkort (eindelijk) mogen klaar maken voor een nieuwe speuropdracht op zondag.

Vanaf 8 maart sluiten we wekelijks ons weekend af in onze luie zetel om onschuldige Vlamingen te beschuldigen dat ze de Mol zijn. Vandaag vrijdag loste Vier – wat een originele Valentijn – de eerste beelden en die doen ons al likkebaarden!

https://www.youtube.com/watch?v=KYK2cw2nN4k

Het is zonneklaar: de eerste beelden van het nieuwe seizoen beloven heel wat goeds. De zoektocht naar de saboteur binnen de groep speelt zich dus af in het mooie Griekenland en voorlopig is er nog geen nieuws over de kandidaten.

Krijgen we opnieuw een ‘West-Vlaanderen boven’ met maar liefst 4 kandidaten uit onze provincie aan de start zoals in 2018 met mol Pieter, Joke, Pascale en winnaar Lloyd? Afwachten is de boodschap.

Vanaf 8 maart zijn we ‘Ollemolle Mol’! Volg het bij ons op www.kw.be/ollemollemol.

Onze Molwatcher Marc Denys zal ook in 2020 zijn licht laten schijnen over de nieuwe reeks van De Mol. Meer info vind je in de Mollengroep op Facebook: www.facebook.com/groups/Mollengroep