Stake zakt af naar Hard Rock & Metal Festival Alcatraz in 2020

© (Foto TV)
Tom Vanderghinste
Tom Vanderghinste Medewerker KW

De Wevelgemse band Stake met zanger Brent Vanneste aan het roer werd vandaag aangekondigd in de resem aan bekendmakingen van optredende artiesten op het steeds groter wordende en groeiende Hard Rock & Metal Festival Alcatraz dat naar jaarlijkse gewoonte plaatsvind op de weidevlakten aan de Lange Munte te Kortrijk.

“Tenzij dat je onder een steen leeft ben je jezelf er wellicht wel van bewust dat Steak Number Eight ondertussen Stake is geworden. De cirkel is ondertussen rond voor de bandleden en ze slaan harder terug dan ooit tevoren. Hun demonen zullen over onze weide cirkelen maar tegelijkertijd zal hun talent over het podium dwarrelen” Verwoordt de organisatie het.

Stake hoeft niet terug te deinzen om het publiek met zich mee te kunnen krijgen op de grotere festivalpodia. De band die meer dan tien jaar geleden ontsproot uit de hoofden van de bandleden stond ondertussen al meermaals op Graspop Metal Meeting (Dessel) en in de nieuwe formatie veroverden ze probleemsloos Roadkill Festival (Waarschoot), Lokerse Feesten (Lokeren), Rock Herk (Herk-de-stad) en Breda Barst. Muziekliefhebbers mogen dus op beide oren slapen, het beloofd een feest te worden. Het is nog niet gekend op welk podium en op welke dag de band zal aantreden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier