Staande ovatie voor Mathias Goethals in Belgium’s Got Talent

Gisteren vielen de monden van het studiopubliek opnieuw open bij de acrobatenact van Mathias Goethals (19).

Gisteren vielen de monden van het studiopubliek opnieuw open bij de acrobatenact van Mathias Goethals (19).

“Ik wil jou in de finale”

Met de gebruikelijke charme zweefde hij door de lucht in een act waar de elegantie van af spatte. Goed voor een staande ovatie. De jury was lovend: “Nog nooit zag ik zo’n transformatie”, glunderde Dan. “Ik wil jou in de finale!”, zei Niels gedecideerd.

Mathias Goethals werd 20 jaar geleden in Roeselare geboren als zoon van Mieke Vynck en Windy Goethals. De jongeman is halftijds horecamedewerker in het STAMcafé in Gent maar hij is ook gymnastiektrainer en dansleraar.

Dromen van Cirque du Soleil

Mathias Goethals heeft 1 grote droom: acrobaat worden bij Cirque du Soleil. Dat vertelde hij eerder al aan onze krant. Mathias: “Anderhalf jaar geleden heb ik in Londen al eens audities gedaan bij Cirque du Soleil maar ik was er nog niet klaar voor. Het is op zich niet makkelijk om bij Cirque du Soleil aan de slag te geraken.”

Voorlopig zet hij die droom even op pauze en waagt hij zijn kans bij Belgium’s Got Talent. “Ook het showaspect wil ik meer onder de knie hebben en daar kan BGT toe helpen. Ik hoop om zo meer artistieke ervaring op te doen en tips en tricks te leren van mensen die dagelijks te maken hebben met de showbusiness.”

Twee dansacts stoten al door naar de finale van ‘Belgium’s Got Talent’: danscrew Avant Garde Collective en latinduo Leen en Angelo.

De video van Mathias kan je bekijken op website van VTM: https://vtm.be/belgiums-got-talent/op-de-grond-en-in-de-lucht-mathias-goethals-kan-het-allemaal

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.