Yves Segers organiseert eerste ‘Home Party Live Stream’ voor slechts 5 euro

Voor slechts 5 euro kan je een bijna één uur durend optreden van Yves Segers bijwonen en dit natuurlijk online. © PADI/Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op zaterdag 28 november organiseert zanger Yves Segers vanaf 20 uur een eerste ‘Home Party Live Stream’ vanuit zijn eigen woning. Het optreden duurt tussen de 45 en 60 minuten. Eén ticket kost 5 euro.

De evenementensector heeft het niet gemakkelijk. Ook de Vlaamse artiesten kijken uit naar het einde van de coronatijden, zodat ze weer voor een publiek in volle zalen kunnen optreden. In ‘t verleden deed Yves Segers regelmatig een optreden vanuit ‘zijn kot’. Zijn fans konden op Facebook dan gratis genieten van zijn mooie songs. Nu begint Yves met online concerten, die hij ziet als een soort versie van take away. “In ruil voor 5 euro krijgen de mensen een exclusieve link toegestuurd. Daarmee kunnen ze mijn concert online bekijken. Ik vind 5 euro geen groot bedrag. Ga je naar een live-concert kijken, dan kost je dat meer geld”, vertelt Yves. “Woon je met vijf onder hetzelfde dak, dan komt dat maar op één euro per gezinslid. Ik zal er dus niet rijk van worden. Ik aanzie het meer als aan een principekwestie. Ik bied immers een professioneel product aan en daar staat een vergoeding tegenover, hoe klein die ook is. Wie inschrijft, krijgt wel waar voor z’n geld. Mijn huiskamer is extra aangekleed, inclusief met kerstboom.” Yves zingt o.a. zijn meezingers : Ik schreeuw het van de daken, Café De Zwaan, Waar zijn die handjes, Waar is mijn vleeskroket… Wie het wenst, kan vanuit zijn ‘eigen kot’ ook eens uit de bol gaan en alle zorgen vergeten. (PADI)

Yves Segers organiseert eerste 'Home Party Live Stream' voor slechts 5 euro

Bestellen kan via deze link : https://www.msoundpro.be/live-stream/yves-segers

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.