Top Pops heeft waardige opvolger ‘Alles wat ik heb is voor jou’

Na een sterke zomer waarin Top Pops hun eerste hitje mocht beleven, is het niet gemakkelijk om een even sterke opvolger te maken, maar toch doen ze het weer met ‘Alles wat ik heb is voor jou’.

Met de single ‘Die eerste keer’ stonden ze maar liefst 19 weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 met als hoogste plaats nummer zes. De cocktail die ze tot nu toe aanhielden, blijven ze trouw want dit schijnt wel te werken. Jaren 80-feel, pittige en teasing teksten in een klinkende productie, waar de vocals van de vier sympathieke zangeressen in excelleren zijn de ingrediënten van deze cocktail. Maak daar nog een mooie videoclip bij, dan alles goed shaken en ze doen waarschijnlijk weer een gooi naar een mooie notering in de Vlaamse Ultratop 50.

Top Pops koos voor een cover van de grootste hit van Dolly Dots’s ‘Love me just a little bit more’ in een vertaling van Yvan Brunetti. De videoclip werd opgenomen in het Poortgebouw in Oud-Rekem en is opnieuw van de hand van Top Pops-huisregisseur Bart Wierzbicky. De dames schitteren in galakledij uit de collectie van topontwerper Nicky Vankets. Hopelijk brengt ‘Alles wat ik heb is voor jou’ alvast een beetje licht in deze donkere tijden, want dat kunnen we momenteel goed gebruiken. Trouwens, alles wat Top Pops te bieden heeft, is sowieso ‘voor jou’ ! (PADI)

Top Pops heeft waardige opvolger 'Alles wat ik heb is voor jou'

Management & Boekingen : Frank Grotars +32 474 473 301 – frank@toppops

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.