Stan Van Samang krijgt zijn eigen ster op de Story Walk of Fame aan het Proximus Theater in Plopsaland De Panne

© (Foto FODI)
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Velen zullen hem niet hebben herkend met zijn mondmasker op, maar het was wel degelijk Stan Van Samang die vandaag – samen met zijn gezin – rondliep in Plopsaland De Panne. De zanger was er te gast om de 25ste ster te onthullen op de Story Walk of Fame aan het Proximus Theater in Plopsaland.

Even na 11 uur werd Stan begroet door Wim Wauters, namens de directie, en de persdienst. Een half uur later mocht Stan met een borstel het zand verwijderen van zijn eigen ster. Eerst deed Stan dat met zijn vinger, daarna gebruikte hij toch de grote middelen om al het zand te verwijderen.

“Ik vind deze ster absoluut een eer. Dat is niet aan iedereen gegeven. Het feit dat we nu hier ook al mogen staan is al een eer en nu in Plopsaland een ster krijgen is een heel grote eer. Ik kreeg ook al Awards, zoals Zomerhit, maar een ster proper vegen mocht ik nog nooit doen. Dat is vandaag de eerste keer dat ik zoiets mag doen”, glimlacht Stan.

Stan – bekend van o.a. de hits ‘Snow’, ‘Don’t Close Your Eyes’, ‘Een Ster’, ‘River of Life’ trekt dit najaar de theaters in met een nieuwe show. Op zaterdag 4 december is het Proximus Theater in De Panne aan de beurt. Plopsaland vond het dus hoog tijd om Stan een eigen ster op de prestigieuze Story Walk of Fame te geven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier