Rik Verheye en Ella Leyers sinds kort een koppel: “We zijn dolgelukkig”

Ella Leyers en Rik Verheye zijn sinds kort een koppel. © Belga/Christophe De Muynck
Redactie KW

Rik Verheye (35) uit Knokke en Ella Leyers (34) vormen sinds kort een koppel. “We zijn dolgelukkig”, zeggen ze in Het Laatste Nieuws.

De verliefdheid tussen de kersverse presentatrice van De ideale wereld en de medebedenker van het succesvolle Nonkels, waarin hij zelf ook een hoofdrol vertolkt, is erg pril. In augustus zouden de twee elkaar gevonden hebben op romantisch vlak. Ze trokken samen naar Pukkelpop en werden afgelopen weekend in Francorchamps gespot op de zeepkistenrace van Red Bull. Ze kennen elkaar wel al jaren uit de televisiewereld.

De twee bevestigden het nieuws aan Het Laatste Nieuws, maar ondertussen maakte Ella de relatie ook ‘Instagram official’. Ze postte dinsdagnamiddag twee romantische foto’s met de veelzeggende hashtags #verheyers, #verleyers en #RiElla.

Ella Leyers is maandag gestart met een mogelijke nieuwe overwinningsreeks in ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’, waar Rik af en toe in de jury zetelt. Opmerkelijk: Rik Verheye kende zijn doorbraak als acteur in de serie… ‘Ella’. Dat kan geen toeval zijn!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.