Nieuwkomer Mervyn trakteert met gebak én schenkt mooie souvenir aan oma Nicole in Oostkamp

Een lekker stukje gebak van Mervyn voor zijn oma Nicole. © PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Vrijdag de dertiende of vrijdag 13 november was een belangrijke dag voor Mervyn Deblaere uit Brugge. Op die dag bracht hij immers als zanger Mervyn zijn allereerste single ‘Als je met me danst’ uit. Aangezien hij door corona geen feestje mocht geven, trakteerde hij zijn oma Nicole op taart en een leuke attentie.

Mervyn is de zoon van Sacha van De Frietfarm in Brugge. De 20-jarige student aan het Vives in Brugge zingt al lang heel graag. Met een eerste single zet hij nu zijn allereerste stappen in de Vlaamse showbizz. Mervyn beseft maar al te goed dat dit als nieuwkomer in coronatijden niet gemakkelijk is. Gelukkig kan hij rekenen op zijn familie, maar ook op zijn trouwe vrienden Nathan, Julian, Stan, Lise… en nog zoveel anderen die hem steunen tot én met. “Ik wilde al die mensen die mij al zolang bijstaan en mij blijven steunen eens een dankjewel zeggen op een feestje naar aanleiding van de release van mijn eerste single, maar door corona kon ik helemaal geen feestje uitdokteren. Adieu feestje, adieu mijn plannen waarmee ik in mijn hoofd zat”, zucht Mervyn, die dan maar besloot van een feestgebak mét zijn single aan te kopen en één van zijn twee liefste oma’s te verrassen.

Het eerste én tweede exemplaar van zijn eerste single 'Als je met me danst' voor zijn eigen bureau én ook voor zijn oma.
Het eerste én tweede exemplaar van zijn eerste single ‘Als je met me danst’ voor zijn eigen bureau én ook voor zijn oma.© PADI

“Ik verblijf veel bij mijn oma Nicole Bruynooghe in Oostkamp en daarom besloot ik haar te trakteren op een gebak. Daarnaast zorgde ik ook nog voor een extra leuke attentie of een ingekaderde foto met het tweede exemplaar van mijn single erin verwerkt. De kader met het eerste exemplaar hangt als blijvende souvenir al in mijn bureau en zal voor altijd een leuke souvenir blijven. Oma Nicole deed al zoveel voor mij dat ze dit tweede exemplaar verdiende. Ook mijn andere oma Jocelyne Boeckaert uit Brugge is trots op wat ik doe en steunt mij in mijn muzikale droom. Qua release zelf heb ik niet te klagen. Ik kreeg heel wat positieve reacties binnen via sociale media en ook in mijn mailbox. Zelfs mijn vroegere school en een gewezen leerkracht maakten op sociale media reclame voor mijn eerste singel ‘Als je met me danst’. Kortom, mij hoor je niet klagen, alhoewel ik besef dat de weg nog lang is maar Rome en Parijs zijn ook niet in één dag gemaakt”, besluit Mervyn met de glimlach. (PADI)

“Ik eet niet vaak taart, maar deze keer wél”, glimlacht Mervyn.© PADI

De single is te downloaden via alle grote streamingsplatforms. Info : info@mervyn.be – Facebook mervyn – www.mervyn.behttps://fanlink.to/AlsJeMetMeDanst

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.