Nieuwkomer Mervyn schenkt gratis eerste single weg

Wil je als souvenir een gratis exemplaar van zijn eerste single ? Dat is mogelijk ! © PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Mervyn (20) uit Brugge zingt ‘Als je met me danst’. De zanger liet tientallen singles persen, die hij nu gratis aan familie, vrienden én nieuwe fans uitreikt.

“Ik weet dat online nu in is, maar toch wilde ik mijn eerste single ook als fysiek exemplaar in mijn handen kunnen vasthouden. Daarom dat ik besloot – samen met mijn team – om die eerste single eveneens fysiek te laten maken. Die eerste single heeft voor mezelf een grote waarde, maar binnen tien of vijftien jaar zal het nog leuker zijn wanneer ik mijn allereerste schijfje in mijn handen kan vasthouden. Alles is nu snel online te vinden, maar toch wil ik iedereen laten delen in mijn geluk. Zin in gratis één exemplaar van mijn eerste single ? Het volstaat van een mailtje te sturen naar info@mervyn.be. Ik zal je persoonlijk een antwoord geven. Door corona is het niet mogelijk om massaal bijeen te komen. Via mail laat ik dan wel weten hoe de single veilig en wel bij je terecht komt. Ochja, mag ik één tegenprestatie vragen ? Is de single in uw bezit, maak dan een selfie met mijn single in de hand én stuur natuurlijk die selfie naar mijn mailadres.” (PADI)

www.mervyn.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten