https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Nieuwe single van Jarno Boone gelanceerd

Piet De Ville

Jarno Boone uit Ichtegem maakte al naam als comedian en publieksopwarmer maar nu lijkt ook zijn muzikale carrière op het goede spoor te zitten. Zijn vandaag gelanceerde nieuwe single ‘I Go By The Name’ werd opgenomen in the playlist van Radio 2.

De nieuwe single van Jarno Boone, I Go By The Name , was donderdagavond al in avant-première te horen op Radio 2 en is sinds middernacht beschikbaar op alle streamingplatformen. Een belangrijke stap in de carrière van de entertainer uit Ichtegem.

Jarno Boone bewees op nauwelijks 18-jarige leeftijd al wat hij in zijn mars had door de publieksprijs te winnen op de Commeere Comedy Cup in Brugge. Jarno ontwikkelde zich niet alleen verder als comedian maar werd ook opgemerkt door de televisiezenders. Met Rob Vanoudenhoven als leermeester mocht hij aan de slag als publieksopwarmer bij allerlei shows en spelprogramma’s.

Zomers nummer

“Mijn eerste single werd enkel door een paar kleinere lokale radiozenders opgepikt; op de grote zenders kreeg ik jammer genoeg geen airplay”, vertelt Jarno. “Nochtans deed de single het niet slecht op spotify want die werd zo’n 200.000 keer gestreamd. Waarom de nieuwe single nu wel opgepikt wordt door een groot radiostation? Dat is moeilijk te zeggen maar wellicht omdat ze nu zien dat het toch al een tweede single is en ze zullen ook wel eens gekeken hebben naar het aantal streams van dat eerste nummer.”

“Mijn single is nu bij VRT Radio 2 zo ingepland dat die ‘s avonds en in het weekend gedraaid zal worden. Ook positief is dat ik binnenkort zal uitgenodigd worden voor een interviewtje op Radio 2 in het programma Bene Bene, waar ik ook de single live zal mogen brengen. Het is een echt zomers uptempo nummer, dus ik hoop dat het de komende weken en maanden zal aanslaan.”

Je kan de tweede single van Jarno hieronder beluisteren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten