Lies Verhulst werd gered door Laura Tesoro

Lies Verhulst.© VTM
Lies Verhulst.© VTM
Redactie KW

Vorige vrijdagavond zong Lies Verhulst in The Voice van Vlaanderen op VTM. Niemand van de vier juryleden draaide zijn stoel om, maar het vijfde jurylid Laura Tesoro kwam het podium op en nam Lies mee naar een volgende ronde.

De familie Filip en Nancy Verhulst-Goemaere uit de Oostrozebekestraat was van de partij bij VTM om de opnames van The Voice van Vlaanderen bij te wonen. Deze opnames werden al een jaar geleden ingeblikt. Door corona viel de planning compleet in het water.

Daarom dat Natalia er nog zwanger bij zit, terwijl haar kindje al een tijdje is geboren. Lies zong ‘You don’t do it for me anymore’ van Demi Lovato. De 25-jarige zangeres uit Ingelmunster deed dat uitstekend, maar helaas draaiden de juryleden Koen Wauters, Natalia, Tourist LeMC en Niels Destadsbader hun stoel niet. Voor Lies dat was dat een zware tegenslag. Tot Laura Tesoro op het podium kwam.

Moeilijk geval

Koen Wauters zei tegen Lies: “Wat mij betreft, ben je een van die supermoeilijke gevallen. Ik zit hier vol twijfels of je het al dan niet goed deed. Ik heb je amper een foute noot horen zingen, maar waarom druk ik dan niet af? Mijn advies in het nieuwe seizoen van The Voice is: als ik maar wat twijfel, dan duw ik niet. Zo hoog ligt mijn lat voor team Koen. Ik wil mij verontschuldigen, want nu ga je misschien met een slecht gevoel naar huis. Je deed wel een goede auditie.” Natalia zat ook met twijfels. “Maar ik weet niet precies waarom”, zei ze.

“Je hebt een heel mooie klankkleur. Het is een heel lastige… Mijn gevoel, het kwam er niet uit.” Tourist LeMC voegde eraan toe: “Bij mij is het ook en kwestie van gevoel. Dat sprankeltje magie was er niet.” Niels Destadsbader kon niets meer zeggen, want op dat moment stapte het vijfde jurylid Laura Tesoro het podium op. “Super dat jullie getwijfeld hebben. Je auditie was niet perfect, Maar je kan te goed zingen om je zomaar te laten gaan. Ik ga je dus meenemen…”

Lies was gered. De ontgoocheling kon je op haar gezicht lezen tijdens de commentaren van de jury, maar wanneer Laura op het podium kwam, rolden er tranen van geluk over haar wangen. Lies maakt immers deel uit van het team van Laura Tesoro en is na al de afleveringen van Blind Auditions terug te zien op het tv-scherm in The Voice van Vlaanderen. (Patrick D.)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.