Kitana uit Wevelgem brengt wondermooie song ‘Zeg Me’ uit

Kitana © FoKus Medio James
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Wevelgem heeft er een jong muzikaal talent bij, namelijk de zestienjarige Kitana. Zopas bracht ze een wondermooie song ‘Zeg Me’ uit. “Zingen is een passie, een liefde voor muziek”, zegt Kitana.

Dat dit in haar DNA steekt, bewees ze al op haar vijfde toen ze meezong met Laura Omloop. Voor Kitana was op elfjarige leeftijd op het grootste podium te mogen staan geen kinderdroom, maar werkelijkheid. Wat kan er immers groter zijn dan een podium in een tv-studio, bomvol camera’s in een show die zich vlot tussen de kijkcijfertoppers nestelde ? “The Voice Kids” was de eerste sprankel in haar carrière, die al snel een waterval werd, het veranderde haar leven compleet… Een jaar na het avontuur in “The Voice Kids” bracht Kitana haar debuutsingle uit : ‘Je laatste reis’. Het was een afscheid aan haar pépé, haar overleden grootvader. Daarna werd het stil, ze ervaarde te veel druk. Velen wilden een andere richting uit en aan iedereen zijn verwachtingen voldoen kon niet. Kitana besloot even op de pauzetoets te drukken. Maar het podium dat er niet meer was, het heerlijk aanvoelen van die vonk met haar publiek, ze begon het te missen.

Kitana uit Wevelgem brengt wondermooie song 'Zeg Me' uit

In 2020 stapte ze de Artsoundstudio binnen, waar ze tekstschrijfster Wendy D’joos leerde kennen. Er was meteen een klik. Er werd door haar toenmalig management gezocht naar middelen en zo was de tweede ‘eerste single’ een feit, inclusief met een bijhorende videoclip. ‘Verboden Liefde’, een geslaagde ballad, zette Kitana weer op de kaart. Podiumprésence ontbreekt haar niet, schaamteloos, een vlammetje dat een steekvlam moet worden op het podium, dat vertaalde het nieuwe team rond Kitana in de nieuwe single ‘Zeg Me’. Dit is een volledig nieuw nummer met bijhorende swingende videoclip, waarbij Glam Productions voluit ging voor actie. Niet alleen een nieuwe single, ook een nieuwe Kitana. Meer pit, frisser, jonger … Samengevat : meer Kitana. (PADI)

Haar nieuwe single vind je terug op alle grote streamingsplatformen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.