Jarno Boone presenteert late night show op MNM radio: “Uitspraaklessen moeten volgen”

© (Foto Facebook Jarno Boone)
Piet De Ville

De uit Eernegem afkomstige comedian en entertainer Jarno Boone gaat vanaf volgende week één avond per week presenteren op MNM radio. “In principe ben ik telkens op maandagavond tussen 22 uur en middernacht te horen in MNM Late Night”, zegt een enthousiaste Jarno.

“Ik ben telkens op zoek naar nieuwe prikkels en mogelijkheden in de mediawereld en wilde dus ook radio maken wel eens proberen”, stelt Jarno Boone. “Aanvankelijk was ik bezig met een project met Studio Brussel maar de zender past toch iets minder bij mij. Via Peter Van de Veire, die ik goed ken omdat hij Het Rad presenteert waarvoor ik de opwarming doe, hoorde ik dat er bij MNM opleidingstrajecten zijn om radio te maken.”

“Van februari tot nu heb ik dus intens geoefend en liet ik mij coachen om mijn radiovaardigheden aan te scherpen. Zo heb ik onder meer ook uitspraaklessen gevolgd want bij de VRT zijn ze, terecht, behoorlijk streng op dat vlak. En dus met goed resultaat want ik mag beginnen.”

“MNM Late Night is een laagdrempelig programma met veel muziek maar ook met ruimte voor interactie met de luisteraars. Ze mogen plaatjes aanvragen en zo hoop ik dat er leuke gesprekjes ontstaan. Het programma loopt van maandag tot en met donderdag en we zijn met vier presentatoren die elk een dag op zich nemen. Voor mij is dat in principe de maandag maar er kan ook al eens geschoven worden.”

“Of ik echt verder wil gaan met dat radiowerk? Dat is nu nog moeilijk te zeggen. Ik weet niet wat de toekomst brengt maar ik vind het zeker positief om zo eens wat afwisseling in mijn werk te hebben. De voorbije maanden, sinds er weer met publiek mag gewerkt worden, waren heel intens met enorm veel opdrachten als publieksopwarmer voor televisiehows. Dus dat er nu eens iets anders bij komt is zeker meegenomen.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.