https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Het wordt een drukke zomer voor Kevin en Romina

Kevin en Romina vieren hun vijfde verjaardag als showduo en zitten boordevol plannen. © (Foto LC)
Paul Bruneel

Het showduo Kevin en Romina hotst dezer dagen van zaal naar zaal in Vlaanderen. Na de stille coronaperiode is het ook voor hen een drukke zomer aan het worden, boordevol optredens. “We hebben al een reeks optredens afgewerkt voor Madeliefje bij Michael Lanzo in De Toerist in Meulebeke”, zegt Romina.

“Sedert we opnieuw zijn begonnen hebben we al heel wat kilometers gereden om naar optredens te trekken, tot in Limburg toe. Het doet deugd om weer op een podium te kunnen staan, want het was veel te lang geleden. Juli was heel druk en we kijken ook al uit naar een sterk najaar.”

Nieuwe single

Voor Kevin en Romina is 2021 eigenlijk een heel speciaal jaar en dat heeft niets met corona te maken. Het is dit jaar immers vijf jaar geleden dat ze voor het eerst samen op een podium stonden als showduo. “Uiteraard gaan we daar nog iets mee doen dit jaar, wees maar zeker. We hebben voorlopig afgewacht om te zien hoe alles evolueert, maar als corona het toelaat komt er zeker iets speciaals. Trouwens we pakken dit jaar ook uit met een kerstconcert in de kerk van Middelkerke. Dit wordt een liveconcert en we worden begeleid door de Laladu Band. Het kerstconcert vindt plaats op vrijdagavond 17 december”, geeft Romina al mee.

En dat is nog niet alles, want de twee hunkeren ernaar om opnieuw de studio in te duiken en een nieuwe single op te nemen. Ook dat is alweer een tijdje geleden. Aan ambitie is er dus zeker geen gebrek bij het duo. Nu maar hopen dat ze al hun dromen waar kunnen maken en dat corona weer niet als spelbreker optreedt en hun mooie toekomstplannen dwarsboomt.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten