Greg! zingt op kerstavond als steun voor mensen die thuis in alle eenzaamheid kerst vieren

Greg! denkt aan de eenzamen op kerstavond.© St.-Entertaincompany
Greg! denkt aan de eenzamen op kerstavond.© St.-Entertaincompany
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Op kerstavond – donderdag 24 december – kan je vanaf 20 uur luisteren naar wondermooie muziek van Greg! uit Tielt, die via zijn Facebook-pagina de mensen niet vergeet die misschien thuis in alle eenzaamheid kerst vieren.

“Hoe ouder je wordt, hoe meer een mens in zijn leven meemaakt”, vertelt Greg!. “Ook ik maakte wel eens een minder leuke kerstavond mee en daarom wil ik vermijden dat misschien vooral ouderen – en nu nog meer door de lockdown – in alle eenzaamheid kerst moeten vieren. Daarom besloot ik de mensen die alleen of maar met twee thuis zitten op te vrolijken door op kerstavond een ‘oldies evening’ te houden met enkel maar liedjes uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. Muziek dus uit vervlogen tijden, maar vooral songs die mensen nog altijd koesteren. De muziek wordt verzorgd door Danny Vervloesem. Wie het wenst, kan op kerstavond om 20 uur afstemmen op mijn fanpagina en zo van leuke deuntjes meegenieten. Meezingen is zeker niet verboden !”

Op zondag 6 december is Greg! om 11 uur te horen op de internetradio Radio Pros. Hij geeft een interview en brengt ook enkele van zijn nummers, waaronder zijn nieuwe song ‘De zon schijnt nu voor mij alleen’. (PADI)

Zeker op kerstavond afstemmen op de fanpagina van Greg!

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.