Expo ‘Carnaval in Menen’ is open

© (Foto WO)
© (Foto WO)
Redactie KW

Dinsdagnamiddag opende men in het C.C. De Steiger in Menen in het bijzijn van Burgemeester Eddy Lust en Schepen Herman Ponnet de tentoonstelling ‘Carnaval in Menen’.

Een alternatief voor de echte carnavalstoet die door de alom gekende corona toestanden niet kon plaatsvinden. Op de tentoonstelling wordt er ondergedompeld in een echte carnavalssfeer en men ontdekt er de oorsprong, tradities en symbolieken. Er zijn oude reclamefolders, affiches, carnaval kledij, kostuums, muziek, een doorlopende film decorstukken confetti en feestgeknal.

Niets ontbreekt, ook een aangepaste en kleurrijke verlichting niet. Kinderen kunnen geschminkt worden en er loopt ook een kleur wedstrijd. De ideale manier om dit jaar vanuit een ander oogpunt carnaval te bekijken.

De tentoonstelling in het C.C. De Steiger is open vanaf woensdag 18 februari tot zondag 28 februari, telkens tussen 14 en 18 uur. Maandag en dinsdag gesloten. Gratis te bezichtigen mits reservatie. En reservatie geldt voor een bubbel van vier personen. Reserveren via dienst evenementen op 056 529 415 of op evenementen@menen.be

(WO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten