Dennie Damaro brengt nieuw album én nieuwe single ‘Dansen op de wolken’ uit

Dennie Damaro blijft muzikaal actief, ook in deze coronatijden met een nieuwe lockdown. De zanger bracht een nieuw album ‘Het Allerbeste van Dennie Damaro’ uit en een nieuwe single ‘Dansen op de wolken’.

Dennie Damaro blijft ook tijdens de lockdown actief. © PADI/Daniël

Dat de eventsector zware klappen krijgt in deze tijd van corona is algemeen geweten. Ook zanger Dennie Damaro (49) blijft hiervan niet gespaard en blijft achter met een vrijwel lege agenda. Toekomstperspectief is er voorlopig niet, maar toch pakt Dennie nu uit met een nieuw dubbelalbum “Het Allerbeste Van Dennie Damaro”. Meteen ook zijn 20ste album waarop maar liefst 40 liedjes prijken waarvan hij de meeste zelf schreef. Ook de succesvolle duetten met Paul Severs en Michel Van Den Brande kregen een plaatsje. Om zijn nieuwe album te promoten en extra kracht bij te zetten heeft hij ervoor gekozen om het nummer ‘Dansen Op De Wolken’ te lanceren als nieuwe single. ‘Dansen Op De Wolken’ is een positief en vrolijk nummer, waarmee Dennie tijdens de trieste en donkere dagen toch voor wat zonneschijn probeert te zorgen. De bekende Nederlandse producer en zanger Andy De Witt tekende voor tekst en muziek en nam ook de productie voor zijn rekening. De single wordt ondersteund door een professionele videoclip. (PADI)

Dennie Damaro brengt nieuw album én nieuwe single 'Dansen op de wolken' uit

De digitale single ‘Dansen Op De Wolken’ is vanaf 16 november overal te downloaden. Info : denniedamaro@telenet.bewww.denniedamaro.be.

https://www.youtube.com/watch?v=c922n1jJRzo

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.