Cindy en Shanna scharen zich achter petitie om Gunther Levi in Familie te houden: “De kijkcijfers zullen kelderen”

Cindy en Shanna vrezen dat het vertrek van Gunther Levi wel eens het einde van ‘Familie’ zou kunnen betekenen. © foto SL
Stefaan Lernout

Twee van de zonder twijfel grootste fans van Gunther Levi wonen in Gullegem. Cindy Vergote en Shanna Degezelle schrokken zich rot toen vorige week werd aangekondigd dat Gunther Levi en Martine Dejonckheere vanaf juni 2022 uit de serie ‘Familie’ zullen verdwijnen. Nu lanceren ze een petitie om de programmamakers op andere gedachten te brengen.

“Beseffen ze dan bij VTM niet dat ze een gigantische fout maken?”, vraagt een geëmotioneerde Shanna zich luidop af. “Wij kennen Gunther al 23 jaar lang als Peter Van Den Bossche, hij is razend populair. De kijkcijfers zullen kelderen, dit kan het einde van ‘Familie’ betekenen!”

Heel wat steunacties in Vlaanderen

Ondertussen zijn in Vlaanderen heel wat steunacties opgestart, ook Cindy laat zich niet onbetuigd. “Er was onmiddellijk grote consternatie bij de fans”, zegt ze. “De reacties op de facebookpagina die ik negen jaar terug maakte over Gunther liegen er niet om. Als hij effectief uit de reeks verdwijnt, dan stoppen er veel met kijken.”

Die facebookpagina telt 6800 leden. De acteur-zanger mag dus rekenen op een grote schare trouwe fans. Weinigen echter die zo hun idool willen steunen als Cindy en Shanna, die ook de Romeo’s van nabij volgen. Ze denken nog na over mogelijke acties, ondertussen roepen ze iedereen op om de petitie te tekenen die je op de facebookpagina vindt.

(SL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.