André Hazes Jr. zakt na Tien Om Te Zien af naar Varsenare

Redactie KW

De populaire zanger André Hazes Jr. zette het publiek tijdens de eenmalige comeback van Tien Om Te Zien in vuur en vlam. Maar na zijn optreden had de Nederlander zelf zin in een feestje. En daarvoor zakte hij naar ’t Oud Gemeentehuis in Varsenare (Jabbeke) af. “Wat een onverwachte avond”, glunderen de uitbaters nog na.

André Hazes wachtte de afterparty van Tien Om Te Zien in Middelkerke woensdagavond niet af. Hij koos ervoor om samen met zijn gezelschap elders nog wat te gaan drinken en er zelf nog een feestje te bouwen.

Sociale media

En daarvoor trok hij naar ’t Oud Gemeentehuis in Varsenare. Uitbaters Erwin Brakman en Benedicte Constandt ontvingen hem dan ook met open armen. “We kregen plots de melding dat hij en zijn gevolg nog wat wilden komen eten en drinken”, zegt Erwin. “Dus wij hebben dat in allerijl nog geregeld.”

En dat hebben de zaakvoerders zich niet beklaagd. “Nadat we een foto met André op onze sociale media plaatsten, zagen we plots het volk toestromen”, klinkt het. “Ze wilden allemaal een glimp van hem opvangen. Onderschat maar niet hoe populair hij in de streek is.”

Als toemaatje werd Hazes nog de micro in de handen geduwd. “Hij heeft inderdaad een aantal liedjes gezongen”, zeggen ze. “Een gewone woensdagavond kreeg plots een wel heel speciale wending. En ik hoef niemand uit te leggen hoeveel deugd dit deed na de coronatijden.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier