Rousselaerse Revue brengt ‘W’een ol de sterren gezien’

Redactie KW

De bende van de Rousselaerse Revue zit in de laatste rechte lijn richting haar elfde revue: ‘W’een ol de sterren gezien’. Negen voorstellingen lang brengen ze een mix van toneel, dans en zang.

Er zijn opnieuw heel wat veranderingen bij de Rousselaerse Revue. Zo neemt niet langer Werner Van Branteghem de regie voor zijn rekening, maar Luc Verleye. Voor de vaste bezoekers misschien wel beter bekend als duivenmelker Jules. Dat wil niet zeggen dat Werner niet meer meewerkt aan de revue, integendeel! “Vanaf dit jaar brengen we in het najaar ook iedere keer toneel. Ik schrijf zowel de revue als het toneelstuk, om dan ook nog eens de regie van beide voorstellingen op mij te nemen, dat zou te veel van het goede zijn.”

“In totaal zijn er voor deze productie zeven nieuwkomers”, vertelt regisseur Luc Verleye. “Die zijn goed opgevangen binnen de groep. Er is een nieuwe garde en ook een nieuw homootje. Een frisse wind met af en toe wat nieuwe gezichten kan nooit kwaad, het zorgt voor een extraatje.”

Kaarten

De voorstellingen vinden plaats in zaal OCAR op het Kerkplein in Rumbeke. Op 8 april is er vipvoorstelling, 25 euro dan. Andere data: 9, 10, 13, 16, 17, 22, 23 en 24 april 2016. De voorstellingen starten om 20 uur, alleen de zondagen start men om 15 uur. Tickets kosten 14 euro. Alle plaatsen zijn genummerd. Bestellen via de Revuefoon 0476 58 27 92 en op het secretariaat in de Ardooisesteenweg 101, 051 20 82 04. (Thomas Dubois)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.