Roeselare is kanshebber om reuzengrote voetbal met Regi er in te ontvangen

© BELGA
Redactie KW

Zes steden in Vlaanderen, waar op grote schermen naar de matchen van het EK gekeken wordt, maken kans om de Q-wedstrijdbal te winnen.

Zes steden in Vlaanderen, waar op grote schermen naar de matchen van het EK gekeken wordt, maken kans om de Q-wedstrijdbal te winnen: Roeselare, Sint-Truiden, Turnhout, Geraardsbergen, Lier en Lokeren. Het zijn uiteindelijk drie steden waar de Q-wedstrijdbal naartoe gaat: per match 1 stad. Welke drie steden het worden, wordt door de luisteraars gekozen.

Roeselare is kanshebber om reuzengrote voetbal met Regi er in te ontvangen

Tijdens de 3 speeldagen van de Rode Duivels zal Regi tijdens de halftime voor de nodige sfeer zorgen en een dj-set draaien. “Ik kijk er al naar uit om met alle supporterende Vlamingen als 1 blok achter onze nationale helden te staan. We gaan er een goei lap op geven en zorgen voor een stevig feest! Let’s have a ball“, vertelde Regi. Daarnaast zorgt Q-dj Bart-Jan Depraetere telkens voor een pre- & afterparty.

Naar welke drie steden de Q-wedstrijdbal gaat tijdens de drie matchen, beslist de luisteraar. Vanaf maandag 30 mei wordt de stemming geopend en kunnen luisteraars stemmen via de gratis Q-app. Op vrijdag 10 juni maken Maarten en Dorothee bekend welke drie steden de meeste stemmen hebben ontvangen en waar de Q-wedstrijdbal dus naartoe trekt op 13, 18 en 22 juni.

Alle zes steden die kans maken op de Q-wedstrijdbal hebben hun ambassadeurs, die zich er voor inzetten om de Q-wedstrijdbal naar hun stad te halen. Zo staat al vast dat Rode Duivel Simon Mignolet ambassadeur is voor Sint-Truiden en ex-Rode Duivel Yves Vanderhaeghe ambassadeur van Roeselare. De andere namen worden later bekendgemaakt. Voor de actie wordt ook #letshaveaball gelanceerd.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.