Roeselaarse dj brengt eerste single uit onder label van Armin Van Buuren

Redactie KW

Tom Vansteeland lanceert komende maandag 25 april zijn eerste single als Blvckprint. Hij doet dat onder het Armada-label van Armin Van Buuren, een van de beste dj’s van de wereld. Het is het resultaat van drie jaar hard werken. De wereld rondreizen met zijn live set is de ultieme droom van de Roeselaarse dj.

Beroepsmatig is Tom Vansteeland (23) momenteel actief als verkoper bij Media Markt in Roeselare. In zijn vrije tijd smijt hij zich volledig op zijn muziek. Op de festivalaffiches kun je hem terugvinden als Blvckprint, uit te spreken als Blackprint. “Ik ben op mijn zestiende gestart als dj”, begint Tom te vertellen. “Ik begon thuis wat te experimenteren op de computer, nam al eens deel aan een dj-contest en draaide verder vooral op café waar ik als dj Tom V heel wat ervaring kon opdoen. Sinds drie jaar draai ik als Blvckprint, een naam die best wel goed klonk.”

Armin Van Buuren

Maandag 25 april is er de release van zijn eerste single Memories met stadsgenoot Kjell Baghein als vocalist. Hij doet dat onder het Armada-label van Armin Van Buuren, een van de beste dj’s van de wereld. “Ik heb op goed geluk contact opgenomen met zijn label door een mailtje te sturen. Blijkbaar vonden ze Memories best goed, want de dag daarop kreeg ik al een telefoontje om langs te komen in Amsterdam.”

Rond de wereld

Tom’s grootste droom is om van muziek maken zijn voltijdse bezigheid te maken. “Ik wil de wereld rond reizen om er op te treden. Ik krijg alvast veel steun van mijn entourage, mijn ouders en mijn werk en dat is belangrijk. Goed zijn volstaat niet om er te geraken, je moet ook heel wat steun krijgen”, besluit Tom. (Thomas Dubois)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.