Regen zorgt voor minder bezoekers tijdens Paulusfeesten

Redactie KW

Zondag waren de Paulusfeesten in Oostende aan de slotdag toe.

Van 10 tot 16 augustus kon je in Oostende naar de 43ste editie van de Paulusfeesten. Het gratis stadsfestival pakte uit met namen als The Scabs, covergroepen van Led Zeppelin en The Beatles, Christoff en Lindsay, een act met KVO-spelers en Oostende Zingt! De feesten halen dit jaar niet de 100.000 bezoekers van vorig jaar en daar zitten de slechte weersomstandigheden voor iets tussen. Het onweer en de stortbuien zorgden voor een magere opkomst, vooral donderdagavond.

Regen zorgt voor minder bezoekers tijdens Paulusfeesten

Zondagavond zorgde de Oostendse cultgroep Revenge 88 voor het slotakkoord op het gratis stadsfestival. Volksheld Dubbe en vrienden pakten uit met een stomende set. Als toemaatje kwamen ook John Crombez (op gitaar) en directeur Toerisme Oostende Peter Craeymeersch hun ding doen op het podium. De verrassende overwinning van KVO tegen Anderlecht eerder op de dag bracht extra volk op de been.

(MF – foto MF)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten