Programma twaalfde cultuurseizoen Kuurne voorgesteld in brouwerij Bavik

Redactie KW

In brouwerij Bavik is dinsdagavond het nieuwe cultuurseizoen voorgesteld dat de gemeente Kuurne in petto heeft. Nadat de aanwezigen eerst konden genieten van een boeiende rondleiding in de brouwerij, werd hen vervolgens de affiche voorgesteld van wat het nieuwe cultuurseizoen hen te bieden heeft.

Naast heel wat Kuurnenaren die op het programma staan, kon de gemeente ook opnieuw enkele grote kleppers naar de ezelgemeente halen. Het cultuurseizoen start dit jaar op woensdag 23 oktober met de theatervoorstelling Toendra, gebracht door theater Antigone. In deze theatervoorstelling schitteren meteen drie Kuurnenaren, Ella Vanhaverbeke, Dieter Allegaert en Valerie Stalmans.

Andere bekende namen op de affiche komend seizoen zijn onder meer Jens Dendoncker, Kamagurka & Herr Seele, Nic Balthazar en Ertebrekers. Absolute topper komend seizoen is Hooverphonic. Alex Callier en co geven komend seizoen slechts twee voorstellingen in West-Vlaanderen.

Vanaf dit seizoen neemt de gemeente Kuurne ook een eigen ticketshop in gebruik, die het nog gemakkelijker moet maken om te reserveren. Wie reserveert, krijgt zo zijn bestelde tickets per e-mail bezorgd.

Wie de volledige affiche wenst te bekijken of tickets te bestellen kan terecht op www.kuurne.be/cultuurseizoen.

(BRU)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.