Pigs On The Moon organiseren tribute aan The Boss in Europahal in Tielt

Bruce Springsteen vierde eind september zijn 70ste verjaardag en daarom wilde Pigs On The Moon iets organiseren. Op vrijdag 11 oktober komt The Bruceband naar de Europahal in Tielt.

We zien v.l.n.r. Danny Steenhuyse, Wim Vyncke, Chris Vyncke en Patrick Dierickx. © Nele

“Pigs On The Moon is een Wingense vereniging, die in 2016 tussen pot en pint ontstaan is”, vertelt Patrick Dierickx. “Samen met Danny Steenhuyse uit Zwevezele en Chris en Wim Vyncke uit Wingene werd Pigs On The Moon opgericht. Ons doel was om een goede Pink Floyd-tributeband binnen te halen. We bereikten ons doel en ons eerste evenement vond plaats in de Europahal in Tielt. Een pracht van een locatie met centrale ligging. Ondertussen zijn we aan onze vijfde organisatie toe.”

Born in The USA

Om de 70ste verjaardag van de bekende Bruce Springsteen nog eens goed in de kijker te zetten, besloten ze iets te doen. “De Nederlandse tributeband The Bruceband zal integraal het album Born in The USA spelen. Dat was het zevende album van Bruce Springsteen en werd 35 jaar geleden uitgebracht. Wereldwijd werden er 30 miljoen exemplaren verkocht en maar liefst zeven singles werden een toptienhit. 35 jaar later brengt The Bruceband dit album van The Boss naar verschillende Nederlandse en Belgische podia. Alle hits komen aan bod. De Nederlandse band bestaat ruim tien jaar en is een begrip in binnen- en buitenland.”

The Bruceband komt op vrijdag 11 oktober naar de Europahal in Tielt. De deuren worden om 19.30 uur geopend en de show start om 20.30 uur. Een genummerde zitplaats kost 20 euro en een staanplaats kost 17 euro.

Tickets zijn te bestellen via www.ticketmaster.be

(NS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.