Picknick aan de waterkant aan de Schaduw

© JM
Redactie KW

Jonah Muyle van cultuurkapel de Schaduw kan weer aan de slag. De culturele activiteiten kunnen met mondjesmaat weer doorgaan. Jonah begint er aan met de picknick aan de waterkant op 5 juli.

Een vijver, een stukje gras en liefst wat zon. Dit zijn de ingrediënten waarover ze moeten beschikken om een picknick aan de waterkant te organiseren. In cultuurkapel de Schaduw zijn ze met de voorbereiding bezig, want op zondag 5 juli wordt deze picknick georganiseerd. In de schaduw van de Schaduw ligt er een geschikte vijver en is er een grasperk om vanaf 11.00 uur de picknickers te ontvangen.

Barbecue

De mensen van de cultuurkapel in de Wezestraat zorgen voor de nodige drankjes en het aperitief. Wie liever de barbecue aanspreekt in plaats van de picknicktafel: geen nood want Jonah en zijn team zorgen voor enkele barbecues. Voor het vlees om te roosteren moet je zelf zorgen. En waarom ook uw zwemgerief niet meebrengen ? De juiste locatie van de vijver zal aangeduid worden met pijlen.

Om deze activiteit te organiseren werd toelating verleend door het college van burgemeester en schepenen. Dit is ook het geval voor de cultuurwandeling ‘Wijland’ op 10, 11 en 12 juli. Het team van de Schaduw werkt nu aan het programma. (JM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.