Out Of Service geeft fanconcert in Oostende

Redactie KW

De Oostendse pop- en rockcoverband, Out of Service, gaf dit weekend een fanconcert in Oostende. Het concert bracht meer dan driehonderd fans op de been.

Out Of Service is een pop- en rockcoverband uit West-Vlaanderen, meer bepaald Oostende, die een aanstekelijke mix van oude en hedendaagse klassiekers speelt. Dat varieert van The Stones tot The Beatles, van U2 tot Queen, of van Bryan Adams tot De Kreuners of The Scene. Op YouTube vind je 140 leuke videofilmpjes van hun optredens tijdens de Gentse Feesten of de Paulusfeesten in Oostende.

Niet met Wendy

De jongste twee jaar trad Out Of Service met succes op, met Wendy Van Wanten, die zich in de stijl van Tina Turner mocht uitleven op een rockpodium. Gisteravond- en nacht verzorgde Out Of Service voor de derde keer een fanconcert in Garage Land Rover Ter Steene, aan de Torhoutsesteenweg in Oostende. Meer dan driehonderd fans gingen compleet uit de bol, tot in de kleine uurtjes. Wendy was niet van de partij maar zanger Frederik Vyncke kreeg wel assistentie van zijn dochter Jay (17), én van zijn zus Caroline, ooit een opvallende deelneemster van Idool en een ervaren zangeres in tal van popgroepen.

Zilvertalent 2015

Frederik en Caroline Vyncke waren, samen met mama Lucrèce Verbauwe, de sensatie van Zilvertalent 2015 met het ABBA-lied ‘I have a dream’. De publieksjury koos toen voor Aki Bollino en Sharon Chailano als winnaars (een optreden in het Kursaal) maar omdat het trio Vyncke het zo goed gedaan had, mogen ze op 21 maart hun ABBA-nummer nog eens overdoen in het Kursaal. (FRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.