Op En Tent als alternatief voor Leffingeleuren

In een tent op het Leffingeleurenplein vinden in september en oktober verschillende concerten plaats. © LC
Redactie KW

Er mag dan wel geen LeffingeLeuren zijn dit jaar, de muziekliefhebbers zullen de komende weken niet op hun honger blijven zitten. Muziekclub De Zwerver organiseert onder de titel ‘Op en Tent’ een reeks concerten en voorstellingen in een concerttent op het Leffingeleurenplein in de Ieperleedstraat.

Er werden een aantal toppers geboekt waaronder Brihang, Admiral Freebee, Stef Kamil Carlens en het Oostendse Mother om er maar enkele te noemen. De online ticketverkoop start op zaterdag 29 augustus om 11 uur en tickets kunnen enkel worden besteld via www.dezwerver.be.

Er zijn zowel namiddag- als avondvoorstellingen. Hierbij alvast enkele data voor de maand september: op 18 september om 20 uur komt Stake + Mother langs, op zaterdag 19 september treedt Brihang om 15 en 20 uur op en op zondag 20 september staat Admiral Freebee om 20.30 uur op het podium.

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 september is er om 20 uur het Midwest Comedyfest en op zaterdag 26 september zijn Dirk. + Heisa om 14.30 uur te gast. Op zondag 27 september is er om 14 uur een voorstelling van Theater Tieret en om 20.30 uur komt Taxiwars langs. (PBM)

Info, het volledige programma en tickets: www.dezwerver.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier