Night of the Proms Summer verplaatst naar juli 2021

Ozark Henry is één van de grote namen op de affiche. © MVQ
Myriam Van den Putte
Myriam Van den Putte Journaliste Het Wekelijks Nieuws

Na overleg met alle partners en artiesten is er een nieuwe datum gepland voor Night of the Proms Summer: het zomerse muziekfeest in Koksijde staat gepland op donderdag 29 en vrijdag 30 juli 2021!

Burgemeester Marc Vanden Bussche: “De eerste editie was een schot in de roos, met maar liefst 7.000 bezoekers op het Kerkplein. Iedereen keek uit naar de tweede zomereditie, maar de gezondheid primeert. Aangezien er in dit event meerdere betrokken partijen zijn, moesten heel wat agenda’s naast elkaar worden gelegd. Jan Vereecke (PSE Belgium) is er wonderwel in geslaagd om alle artiesten aan boord te houden, maar ook onze partners voor o.a. hospitality en logistiek moesten we consulteren.”

Iedereen flexibel

“Veel mensen die aan dit project hun steentje bijdragen, krijgen het nu hard te verduren. Ik denk hierbij onder meer aan onze hotels, de cateraars, maar ook aan de firma’s die zouden instaan voor het leveren van de tribunes, de toiletten, de stroom, de publiekscatering, enz. Toch stelde iedereen zich zeer flexibel op en vonden we iedereen bereid om de opdracht voor 2020 gewoon uit te stellen naar 2021. We zijn iedereen hiervoor dan ook zeer dankbaar. We kijken hoopvol vooruit en zullen er volgend jaar een extra leuk feest van maken.”

Terugbetaling mogelijk

De tickets die werden aangekocht voor deze zomer, blijven volgend jaar gewoon geldig. Tickets voor donderdag 13 augustus zullen geldig zijn op donderdag 29 juli 2021, en tickets voor vrijdag 14 augustus op vrijdag 30 juli 2021. De donderdagshow (13/08) was snel uitverkocht, dus dit zal in principe zo blijven voor volgend jaar (29/07/21). Voor de show op vrijdag werden ook reeds heel wat tickets verkocht, maar voor deze show (30/07/21) zijn wel nog tickets beschikbaar, zowel online via www.teleticketservice.com als via het toerismekantoor te Koksijde (enkel via toerisme@koksijde.be of 058 51 29 10). Wie verhinderd zou zijn op deze nieuwe data kan binnen de 30 dagen, en onder bepaalde voorwaarden, om een terugbetaling van de tickets vragen. Wie online een ticket kocht, vindt alle informatie terug op www.teleticketservice.com. Wie een hard ticket kocht in het toerismekantoor te Koksijde, neemt daar opnieuw contact op.

Line-up vol toppers

PSE Belgium heeft alles op alles gezet om voor 2021 dezelfde artiesten te engageren die dit jaar zouden optreden. Dit is niet steeds een evidentie, maar zowel Ozark Henry, Stan van Samang, Bart Peeters als John Miles hebben 29 en 30 juli 2021 geblokkeerd in hun agenda en zullen van de partij zijn. Het gemeentebestuur hoopt binnenkort nog meer namen bekend te maken.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten