Nieuwe single ‘All over’ voorbode van Geike Arnaerts tweede soloalbum

Acht jaar na haar debuut ‘For the Beauty of Confusion’ komt de opvolger er volgende maand aan.

Geike Arnaert. © Facebook

Geike Arnaert, de 40-jarige uit Westouter afkomstige zangeres die naam en faam verwierf bij Hooverphonic, staat voor haar grote comeback. Afgelopen maart dropte ze de single ‘Off Shore’, drie maanden later volgde ‘Middle of the Night’.

Thans is er met ‘All over’ een derde single uit haar op stapel staande tweede solo-cd. “In dit nummer beschrijf ik het moment waarop twee mensen tot het besef komen dat het weinig zin heeft om de wonden die ze opliepen te helen”, legt Arnaert uit. “Alle pogingen lijken het water tussen hen nog dieper te maken.”

Het melancholisch-intimistische ‘All over’ gaat gepaard met een fraaie zogenaamde lyric video. Over een maand krijgt Arnaerts comeback helemaal vorm, want dan zal ze haar door Wouter Van Belle (bekend van zijn werk met onder meer Gorky, Axelle Red, Flip Kowlier én Novastar) geproduceerde Engelstalige popplaat live presenteren.

Het releaseconcert staat op vrijdag 18 oktober gepland in – what’s in a name? – Café Café in Hasselt. Op donderdag 19 december doet ze cultureel centrum De Beuk in Kortemark aan voor de zogenaamde Witlofsessies. Op zaterdag 1 februari 2020 kun je haar live aanschouwen in de Ancienne Belgique in Brussel.

https://www.youtube.com/watch?v=qNBPCd_96Tc

(SVV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.