Nieuw lifestylemagazine voor Oostende

Met ‘OMAG’ krijgt Oostende er een magazine bij. Daarmee gaat de droom van Geert De Lombaerde in vervulling. Geert is al jaren bekend in Oostende als de man van de radio. Eerst als exploitant van Hit Fm, sinds dit jaar met zijn eigen stadsradio Oostende 1.

Initiatiefnemers Walter Van den Brande en Geert de Lombaerde stelden donderdagavond hun nieuwe magazine voor in Kursaal Oostende.

“Het was al jaren een droom om ooit een eigen magazine uit te brengen”, vertelt Geert. “Met de lancering van OMAG gaat die droom eindelijk in vervulling.” Hoofdredacteur wordt Walter Van den Branden, een aangespoelde Antwerpenaar.

“Daarom voel ik mij niet minder Oostendenaar”, vertelt Walter. “Ik reed verkeerd op de parking en belandde, met nagenoeg veertig jaar mediabagage, in Oostende. Met OMAG willen we de stille getuige zijn van de actuele tijdsgeest die Oostende opnieuw de grandeur van weleer doet beleven. Onze regio ontpopt zich, met Oostende als epicentrum, als een bruisende groeipool. Oostende is het laatste decennium uit een ware winterslaap ontwaakt. Die Oostendse grandeur willen wij vertalen naar een lifestyle magazine. OMAG bevat vlot lezende vijfsterreninterviews en exclusieve redactionele lifestyleartikels.”

Met Oostende als uitvalsbasis zal het magazine twee keer per jaar verschijnen, er komt een winter- en een zomereditie.

(JR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.