Niels Destadsbader wint drie Gouden K’s bij Ketnet

Niels Destadsbader poseert trots met twee van zijn drie Gouden K's. © FODI
Redactie KW

Zondagmorgen werd het Gala van de Gouden K’s getoond op Ketnet. Tijdens de show werden er vijftien gouden K’s uitgereikt. Niels Destadsbader uit Deerlijk mocht maar liefst drie keer op het podium komen.

De acteur/presentator/zanger mocht een eerste Gouden K in ontvangst nemen in de categorie Film van het Jaar. FC De Kampioenen 2, Jubilee General werd verkozen tot beste film. Destadsbader won ook Hunk van het Jaar. In deze categorie klopt hij zelfs voetballer Dries Mertens, danser en musicalartiest Giovanni Kemper en freerunner Nico Vanhole. De derde Gouden K won Niels als Mannelijke Muzikant van het Jaar. Niels Destadsbader bedankte de vele Ketnet-stemmers van harte. Zij zijn hem niet vergeten, ondanks zijn overstap naar vtm.

Jamie-Lee Six, helemaal links, viert samen met haar collega's van D5R de trofeeën.
Jamie-Lee Six, helemaal links, viert samen met haar collega’s van D5R de trofeeën.© FODI

Ook Koen Crucke, uit De Haan, mocht het podium op. Hij mocht samen met de cast en crew van Ketnet Musical de Gouden K voor Programma van het Jaar in ontvangst nemen. Tot slot sleepte ook de jonge actrice Jamie-Lee Six uit Menen een Gouden K in de wacht. Zij werd – net als vorig jaar – verkozen tot Vrouwelijke TV-ster van het jaar. De Gouden K maakte haar heel gelukkig, waardoor ze maar moeilijk een dankjewel-woordje kon vormen. Ook D5R, waarin Jamie-Lee meespeelt, won een prijs: die van Ketnet-reeks van het Jaar.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier