Ndigo op de planken in Roeselare met ND-Nature: een unieke voorstelling met natuur als thema

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Ndigo, een dansschool uit Roeselare, presenteert trots hun nieuwste voorstelling ND-Nature. Een samenwerking van 6 choreografen die maandenlang hebben gewerkt aan deze bijzondere productie. Alle dansers, van klein tot groot, werken samen om een meeslepende ervaring neer te zetten voor het publiek.

ND-Nature is een voorstelling die verschillende dansstijlen combineert, van klassiek ballet, moderne en hedendaagse dans tot hiphop. Het thema van de voorstelling is de schoonheid en kracht van de natuur, wat dient als inspiratiebron voor de dansers en de choreografen.

“We merken dat de dansers er zo hard naar uitkijken om te tonen wat ze hebben geleerd”, zegt Ineke Vandevyvere, artistiek leider van Ndigo. “De voorbereiding voor deze voorstelling was intensief en uitdagend, maar het was geweldig om te zien hoe alle dansers erin opgingen en hun techniek en podiumervaring verbeterden. Door voor een groot publiek te dansen, krijgen ze de kans om hun passie te delen en hun zelfvertrouwen te versterken.”

“De jaarlijkse voorstelling is een ervaring waar de dansers al maanden naar uitkijken en die hen zal bijblijven! Wij als choreografen delen deze ervaring graag met hen”, aldus Justin Yep, artistiek leider Ndigo.

De voorstelling zal te zien zijn op zaterdag 13 en zondag 14 mei in de Spil in Roeselare. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar via de website van De Spil, dus wees er snel bij om deze unieke ervaring niet te missen!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier