Natalia en Axelle Red gaan volgende zomer symfonisch in Middelkerke

Redactie KW

Concertliefhebbers blijven al maanden op hun honger, maar ze kunnen al beginnen aftellen naar de zomer van 2021 voor een symfonische ervaring met Natalia op 8 juli en Axel Red op 22 juli in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

De concertreeks ‘A Symphonic Evening with’ brengt tijdens de zomermaanden juli en augustus een aantal topartiesten – begeleid door het 20-koppige Antwerp Philharmonic Orchestra – naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Jan Van Esbroeck en Jan Vereecke, producenten van Night of the Proms, plannen tijdens de komende zomermaanden de concertreeks ‘A Symphonic Evening with’ in de gloednieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

“Deze concertreeks biedt de bezoeker een unieke muzikale ervaring. Zorgvuldig uitgekozen artiesten van eigen bodem brengen hun beste nummers, waarvan een groot deel begeleid door het 20-koppig orkest. Muziekliefhebbers kunnen deze zomer na een lange periode zonder livemuziek opnieuw genieten van deze concertreeks met een extraatje”, licht Jan Vereecke toe. “Deze symfonische omkadering maakt deze concerten uniek en zorgt voor een uitzonderlijke muzikale meerwaarde. Elke artiest stelt zelf het orkest samen en kan op die manier de klankkleur van de songs zelf bepalen.”

Middelkerkenaars en de tweedeverblijvers kunnen genieten van een voorverkoopactie via de pre sale pagina van Axel Red en van Natalia

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier