Veel verzoeknummers voor bewoners van de woonzorgcentra

© (Foto WO)
© (Foto WO)
Redactie KW

Op vraag en met medewerking van het stadsbestuur was de lokale radio ‘Jess FM’ zaterdag te gast in het WZC Andante in Menen. De familie van de bewoners konden verzoeknummers aanvragen en dat waren er heel wat.

Via een livestream konden de residenten ook alles op hun kamer volgen op TV. De Schepenen Herman Ponnet (Senioren), Angelique Declercq (personeelszaken) en Renaat Vandenbulcke (OCMW) waren gesprekspartner die unaniem de loftrompet afstaken voor het personeel van lag tot hoog voor de vele inspanningen die ze het voorbije moeilijk jaar leverden. De eerste gaste die aan bod kwam was de 84-jarige Mariette Vansteenkiste, zij mocht al meteen na het openingsnummer “N’est ce pas merveilleiux” van Salvatore Adamo uit de doeken doen hoe zij de coronaperiode invulde.

“Met een zestigtal verzoeken waren we bijzonder blij. Vooral omdat alles zo rap moest gebeuren, het stadsbestuur kwam maar een goede week voordien met de vraag op ons af of we dit konden verwezenlijken. Voor ons is het trouwens ook eens plezant dat we in deze coronaperiode nog eens buiten de studio te kunnen komen om radio te maken.” Aldus radiomaker Ronny Vanmaercke. Zondagnamiddag is Radio “Jess FM” te gast in het WZC Ceres in Lauwe.

(WO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.