https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Ook Portland en Niels Destadsbader toegevoegd aan affiche van Werchter Parklife

© (Foto BELGA)
© (Foto BELGA)
Bron: Belga

Werchter Parklife heeft woensdag opnieuw enkele nieuwe namen gelost voor zijn concertreeks deze zomer. Hiphopband Glints, het duo van Portland en Niels Destadsbader zijn aan de affiche toegevoegd. Omdat het eerder aangekondigde concert van Goose al is uitverkocht, is er een tweede show bevestigd.

Werchter Parklife is het coronaveilige alternatief voor de drie festivals die jaarlijks plaatsvinden op de wei van Werchter: Rock Werchter, TW Classic en Werchter Boutique. Van 1 juli tot 1 augustus worden elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag concerten georganiseerd. Er zijn telkens 2.500 bezoekers toegelaten.

De affiche van Parklife raakt ondertussen steeds meer gevuld. Grote namen die al bevestigd waren, zijn onder meer Balthazar, Black Box Revelation, Bazart, Tourist LeMC en Bart Peeters. Ook enkele Nederlandse artiesten staan op het podium: Eefje De Visser, Froukje en rapper Lil Kleine hebben al bevestigd.

Woensdag heeft de organisatie dus nog enkele namen toegevoegd aan de lijst. Naast Glints, Portland en Niels Destadsbader is ook Sohnarr bevestigd. Sohnarr is het soloproject van Patricia Vanneste, die jarenlang violist is geweest bij Balthazar. Op 1 juli is Sohnarr de special guest van haar vroegere groep Balthazar, die de spits afbijt van de concertenreeks. De volledige affiche is te bekijken op de website van Werchter Parklife.

Volgend jaar vindt Rock Werchter plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Er zijn nog geen data bekend voor TW Classic en Werchter Boutique.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten