Nostalgie Beach Festival verhuist volgende zomer naar Nieuwpoort

Het festival vindt volgende zomer plaats aan de haven.©MYRIAM VAN DEN PUTTE
Het festival vindt volgende zomer plaats aan de haven.©MYRIAM VAN DEN PUTTE
Redactie KW

In het rijtje van de festivals is het Nostalgie Beach Festival één van de opvallendste groeiers. Steeds meer muziekliefhebbers trekken ervoor naar de kust. Vanaf volgende zomer worden nationale en internationale toppers verwelkomd aan de jachthaven in Nieuwpoort, op 7 en 8 augustus.

Na zeven succesvolle edities is het Nostalgie Beach Festival niet meer weg te denken aan de Belgische kust. Voor 2020 werd een indrukwekkende affiche voorgesteld met o.a. Ronan Keating, The Stranglers, The Troggs, Level 42, Anouk, Bart Peeters, Clouseau etc. Tot corona er anders over besliste …

Bijna 10.000 fans kochten voor de lockdown al hun tickets voor één of beide festivaldagen. Die tickets zijn nog steeds geldig maar the place to be wordt deze zomer de jachthaven van Nieuwpoort.

Tom Klerkx, managing director radio bij Mediahuis: “De zomer van 2021 wordt ongetwijfeld heel bijzonder. Wij zijn dan ook heel blij om de duizenden fans van het Nostalgie Beach Festival Nieuwpoort te mogen verwelkomen op een nieuwe en bijzondere plek: aan de jachthaven van Nieuwpoort. Met zicht op het water en geweldige artiesten op het podium worden het twee muzikale hoogdagen om nu al naar uit te kijken.”

Muzikale hoogdag

Uiteraard zal het Nostalgie Beach Festival volledig coronaveilig doorgaan, met respect voor alle regels. Leuk om weten is alvast dat de line up van de editie 2021 nagenoeg identiek is aan de aangekondigde artiesten van vorige zomer.

Burgemeester Geert Vanden Broucke van Nieuwpoort: “Met trots verbinden we dit unieke festival aan ons mooie Nieuwpoort en verwelkomen we binnenkort de grootste artiesten aan de jachthaven Portus Novus. Zowel voor inwoners, dagjestoeristen als tweedeverblijvers wordt dit een absolute muzikale hoogdag. We kijken er dan ook naar uit.”

Alle informatie op www.beachfestival.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten